Nieuw op YouTube: Pietentube!

Nieuw op YouTube: Pietentube!

De Club van Sinterklaas is natuurlijk al jaren bekend. Het is een club met alleen de meest bekende pieten, en deze beleven me zn allen allerlei avonturen in de afleveringen van De Club van Sinterklaas. Deze kun je op televisie bekijken, maar vanaf 4 november ook op YouTube. Daar start De Club van Sinterklaas namelijk met Pietentube 2019. Als jij ook alles wat de pieten doen op de voet wilt volgen moet je je zeker abonneren, dan mis je niets meer van hun rare fratsen en capriolen! Op pietentube kun je allemaal filmpjes vinden van sinterklaas en zijn pieten, en kom je er achter wat ze allemaal moeten doen om het grote sinterklaasfeest tot een succes te maken. Er komt namelijk veel meer bij kijken dan je denkt! Gelukkig hoeft sinterklaas niet alles alleen te doen en heeft hij een heleboel expert-pieten om zich heen, zoals de bakpiet, de danspiet en de coole piet. Wist je dat die laatste al van jongs af aan liedjes schrijft en hij al diverse hits heeft opgenomen? Misschien kun je er zelfs wel eentje meezingen! Hoe dan ook komen deze liedjes vast voorbij in pietentube, zorg dus dat je er niets van mist!

Kijk pietentube voor de leukste pietenfilmpjes!

Op pietentube vindt je allerlei leuke filmpjes over de pieten en natuurlijk sinterklaas. En het leuke is: Deze worden gepresenteerd door influencer Ronald en brugklas-ster Belle Zimmerman. Deze ken je vast al van andere YouTube filmpjes of van de televisie. Ronald en Belle hebben zeer nauw contact met alle pieten en vertellen jou bij pietentube waar ze zich allemaal mee bezighouden. De bakpiet bijvoorbeeld, was dit weekend heel druk met:

  • Pepernoten bakken
  • Chocoladeletters versieren
  • Doosjes snoepgoed dichtvouwen

En stiekem heeft hij natuurlijk ook van al dat lekkers gesnoept, want hij moet natuurlijk wel controleren of alles lekker is, of niet?