Zeskamp spellen voor een teamuitje

Zeskamp spellen voor een teamuitje

Sinds 2015 werk ik voor dit bedrijf en elk jaar worden er verschillende dingen georganiseerd om de sfeer in het bedrijf en het team te verbeteren. Dit keer leek het mij leuk om te helpen met de organisatie van het teamuitje en samen met twee andere collega’s mocht ik het organiseren. Wij hebben een team van ruim dertig mensen, waardoor wij iets moesten organiseren voor een grote groep en dat geschikt is voor veel verschillende mensen. Aangezien wij veel sportieve mensen hebben werken in het team, leek het mij leuk om zeskamp spellen te organiseren. Na verschillende bedrijven gevonden te hebben, besloten wij om bij attractieverhuur Moonen de spullen te huren. Bij dit bedrijf konden wij uit zeer veel verschillende attracties kiezen en vonden wij een aantal leuke spellen die wij voor een goede prijs konden huren. Elk jaar worden er verschillende dingen georganiseerd in het bedrijf en dat is een van de dingen waardoor ik het leuk vind om hier te werken. Er wordt veel gedaan om te zorgen dat mensen zich prettig voelen en goed kunnen functioneren in het team. Elke keer organiseren andere mensen het teamuitje en dit keer leek het mij leuk om mee te helpen. Wij hadden verschillende ideeën, maar het leek ons het leukste om zeskamp spellen te organiseren. Met een grote groep is het lastig om iets te organiseren dat iedereen leuk vindt, maar gelukkig is het wel mogelijk om veel verschillende dingen te doen. Wij kozen voor zeskamp spellen, omdat veel mensen sportief zijn, maar veel spellen ook leuk zijn voor onsportieve mensen. Wij wilden graag een leuke mix tussen de spellen en de spellen doen in verschillende teams. Door sportieve en onsportieve teamleden te combineren hoopten wij dat het spannend zou blijven tot het einde.

Spullen en attracties voor zeskamp spellen kunnen huren

Toen wij online zochten naar spullen en attracties voor zeskamp spellen, kwamen wij al vrij de website van attractieverhuur Moonen tegen. Dit bedrijf is de grootste in attractieverhuur in Nederland en België en heeft een zeer groot assortiment. Wij vonden al snel veel spellen die wij konden doen met het zeskamp en konden zelf uitkiezen uit de verschillende soorten spellen. Wij kozen uit verschillende geluk- en sportieve spellen en konden de zeskamp spellen voor een zeer goede prijs huren. Wij spraken met het bedrijf af dat zij alles voor ons zouden opzetten en achteraf weer kwamen afhalen.

Een zeer gezellig teamuitje

Twee weken geleden was het teamuitje en het was zeer gezellig. Zeskamp spellen huren was een goed idee, want iedereen vond het erg leuk om te doen en pas bij het laatste spel werd het winnende team duidelijk. Het teamuitje was al leuk op zich, maar ook goed voor de samenwerking tussen teamleden en een goede manier om elkaar op een andere manier te leren kennen. De attracties waren erg leuk en de medewerkers hadden netjes alles klaarstaan toen wij aankwamen. Voor het huren van zeskamp spellen kan ik attractieverhuur Moonen aanraden.

  • Dit bedrijf is de grootste in Nederland en België
  • Wij konden de attracties voordelig huren
  • De medewerkers zouden alles opzetten en meenemen
  • Het was een zeer geslaagde dag