Een leuke zomer begint met leuk waterspeelgoed!

Een leuke zomer begint met leuk waterspeelgoed!

Heb jij ook zin in zomer? Dan kan je vast beginnen met het aanschaffen van waterspeelgoed. Want het hoeft buiten helemaal geen zomer te zijn, om binnen een zomers feestje te kunnen houden. Daarnaast zijn er tijdens de winters ook nog tal van andere mogelijkheden om zomer te vieren.

  • Een dagje naar een tropisch zwembad
  • of een vakantie naar warmere oorden.

Allemaal opties om dat waterspeelgoed te kunnen gebruiken waar het voor bedoeld is! Want waterspeelgoed is zoveel meer dan enkel een waterpistooltje of een emmertje om zand mee te kunnen vervoeren. Waterspeelgoed heeft een veel ruimer aanbod dan je zou kunnen bedenken. Een leuke handdoek? Die kan je ook online bestellen, niet meteen speelgoed al is het baden wel een stuk leuker wanneer je een leuke of herkenbare handdoek hebt om naar terug te gaan. Bij het Speelgoedpaleis hebben ze een bijzonder ruim aanbod aan waterspeelgoed, je kunt eenvoudig alle water gerelateerde spullen bij elkaar vinden op één pagina. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op hetspeelgoedpaleis.com ze hebben namelijk een veel ruimer aanbod dan enkel waterspeelgoed.

Waterspeelgoed – ontketen een natte revolutie!

Wie kent het niet meer, het gooien met waterballonen of het schieten met waterpistolen. Er werden complete oorlogen uitgevochten met één ingrediënt; water. Want niet alleen waterpistolen konden aanvallers afslaan, de waterslang was ook altijd een goed redmiddel. Het woord oorlogje voeren past wellicht niet meer in het huidige straatbeeld, maar er ging geen hete dag voorbij zonder dat er groepen kinderen tegenover elkaar stonden elkaar nat te schieten. Waterspeelgoed is dé manier om een hete zomerdag af te sluiten. Maar niet alleen kinderen kunnen genieten van het stiekem op elkaar schieten, er zijn genoeg (jong) volwassenen die stiekem een waterpistool meenemen en op voorbijgangers schieten. Niet meteen dezelfde lading, maar waterspeelgoed is voor alle leeftijden. En als het maar warm genoeg is, dan geniet iedereen ervan. Je droogt tenslotte zo weer op! Wel uitkijken met alle elektronica, want niemand wordt er blij van als je telefoon geraakt wordt. Al kunnen die tegenwoordig ook aardig tegen spatwater.

Wat koop jij voor je kindje in bad?

Er kunnen pagina’s gevuld worden met spelen met water en waterpistolen. Maar wat koop je nu precies voor een kind dat in bad gaat? Simpel voor de allerkleinsten moet het speelgoed zijn wat ze in hun mond kunnen stoppen (ook tijdens het badje). Een baby heeft geen speelgoed nodig in bad tot ze zelf kunnen zitten in het badje. Je wast ze tot die tijd snel en haalt ze er weer uit. Als ze zelf kunnen zitten of staan in het badje, dan wordt in bad gaan iets wat leuk is, en in veel gevallen de afsluiter is van de dag. Waterspeelgoed voor een kinderbadje aanschaffen is nog niet zo eenvoudig. Want de typische bad speeltjes kunnen erg vies worden vanbinnen, en als je kleintje dit dan in zijn mond steekt? Wel reken de rest zelf maar uit. Het is dus belangrijk dat je het speelgoed goed schoonmaakt, en dat je daarnaast het juiste waterspeelgoed uitzoekt. Voor oudere kinderen is het wat eenvoudiger, die stoppen niet alles meer in hun mond. Je kunt tegenwoordig ook erg leuk speelgoed krijgen om mee op het bad te tekenen bijvoorbeeld. Stimuleer je ook nog eens hun creatieve vermogens. Vervang dus je bad speeltjes op tijd en regelmatig, of neem de tijd om ze goed droog en schoon te maken. Heb je meer informatie nodig? Er zijn online hele handleidingen en instructies te vinden hoe je het speelgoed van je kind zo goed mogelijk schoon kan maken.