Een cleanroom inbouwen laat u doen door ClimaTech

Een cleanroom inbouwen laat u doen door ClimaTech

Bij uw productieproces wilt u het liefst dat alles zo hygiënisch mogelijk verloopt. Zo voorkomt u risico’s bij zowel uw bedrijf als bij de klant. Een cleanroom inbouwen kan hiervoor een goede keuze zijn. Een cleanroom inbouwen zorgt er namelijk voor dat u een schone werkomgeving heeft die contaminatie van uw productieproces zo goed als mogelijk uitsluit. ClimaTech kan voor u een cleanroom inbouwen tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij leggen u graag meer uit over onze werkzaamheden op het gebied van een cleanroom inbouwen en welke voordelen het voor uw bedrijf kan opleveren. Zo kunt u direct nog contact met ons opnemen om te profiteren van onze werkzaamheden bij een cleanroom inbouwen en uw productieproces hygiënisch maken.

Een cleanroom inbouwen is maatwerk

Een cleanroom inbouwen zorgt ervoor dat u verzekerd bent van een stofarme werkruimte die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen in uw industrie. Een cleanroom inbouwen is een activiteit die een zorgvuldige voorbereiding vereist. Onze specialisten analyseren daarom altijd eerst uw productieproces en de geldende regelgeving binnen uw industrie. Hierbij vragen zij zich de volgende zaken af:

  • Hoe stofvrij moet de ruimte zijn?
  • Welke kleding beschermt de medewerkers
  • Welk effect hebben de producten op uw medewerkers?

Onze medewerkers passen daarna al deze eisen toe bij een cleanroom inbouwen en maken daarvoor een op maat gemaakt ontwerp. Zo bent u altijd verzekerd van een schone werkruimte voor uw productieprocessen. Ook een turnkey cleanroom inbouwen behoort tot de mogelijkheden. Hierbij verzorgen wij uw cleanroom van ontwerp tot en met validatie en nemen wij ook de gehele nazorg uit handen. Een cleanroom inbouwen in uw bestaande bedrijfspand is daarom een vak apart. De eisen voor werkruimten zijn binnen elke branche verschillend, waardoor een cleanroom installatie nooit hetzelfde is. Daarom moeten alle producten te allen tijde aansluiten op uw unieke productieproces. Cleanroom wanden, meubels en gereedschap worden speciaal ontworpen om contaminatie te vermijden. Ook medewerkers dragen in een cleanroom vaak speciale kleding om vervuiling van de ruimte te voorkomen. Wij houden rekening met uw specifieke wensen en behoeften, zodat wij een cleanroom bouwen die aansluit bij deze wensen en behoeften en uw productieproces ondersteunt en waar mogelijk doet versnellen. Onze medewerkers kunnen u altijd deskundig advies geven over de gedragsregels voor cleanroom gebruikers om de kwaliteit en hygiëne te bewaken. U kunt ook altijd een offerte aanvragen. Op basis van uw wensen en eisen kunnen wij dan een passende prijsopgave opstellen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wij houden altijd rekening met uw wensen en behoeften

ClimaTech is uw specialist op het gebied van de bouw van cleanrooms. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vak, waardoor wij precies weten wat er voor uw branche noodzakelijk is. Hierdoor kunnen wij u ook altijd een goede service verzekeren, waarbij u altijd voor advies bij ons aan kunt kloppen. Wij houden bij de bouw van uw cleanroom rekening met uw specifieke wensen en behoeften, zodat wij een cleanroom bouwen die aansluit bij deze wensen en behoeften. Zodra u met ons in contact komt, maken wij als eerste een passende en geheel vrijblijvende offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u de bouw aan ons overlaat. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u de mogelijkheden voor uw bedrijf met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op climatech.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van informatie.