De lekkerste eend specialiteiten bestellen?

De lekkerste eend specialiteiten bestellen?

Bij Cuno moormann kunt u al decennia lang terecht voor heerlijk wild en gevogelte. Het bedrijf moormann is ooit begonnen als traditionele slager, maar levert inmiddels wild en gevogelte aan diverse bedrijven in Nederland. U kunt hier ook terecht voor heerlijke eend specialiteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van pulled duck? Of confit de canard? Deze klassiekers zijn niet voor niets zo populair. Hiervoor kopen wij onze confit de canard in in Frankrijk, waar deze delicatesse oorspronkelijk vandaan komt. Met de opkomst van pulled pork en pulled duck zullen de eend specialiteiten van moormann niet misstaan in uw restaurant of op uw evenement. De eend specialiteiten en andere vleesspecialiteiten die u via moormann inkoopt voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn aantrekkelijk geprijsd. Eens experimenteren met gevogelte of wild hoeft zo niet duur te zijn. Omdat de wortels van ons bedrijf liggen in de slagerij weten wij hoe een goed stuk vlees eruit hoort te zien én hoe het hoort te smaken. Niet voor niets kloppen bedrijven al jaren bij ons aan voor goed vlees. 

Biologische eend specialiteiten of bijzondere gerechten

Bij moormann luisteren we altijd goed naar onze klanten. Als u met een bijzonder verzoek komt, of graag biologische eend specialiteiten zou willen inkopen, is dat voor ons geen probleem. U vindt in het assortiment gevogelte de heerlijkste specialiteiten, waaronder:

  • eendenfilet (met vel)
  • houtduiffilet
  • kalkoen
  • kip
  • parelhoen
  • kwartel
  • tamme en wilde gans

Het wildrestaurant dat écht goed vlees wil inkopen is dus bij moormann aan het goede adres. Naast gevogelte biedt moormann ook haas-, konijnen- en rundvlees aan. Tevens leveren wij bewerkte soorten vlees. Daaronder vallen bijvoorbeeld gevormd en gerookt vlees. Een lekkere tournedos van rund of carpaccio koopt u bij ons in en kunt u direct serveren. Onze bewerkte vleessoorten en gerechten besparen u veel tijd, en zijn met zorg én smaak bereid. Bovendien zorgen wij altijd voor snelle levering, om de kwaliteit van uw vlees te garanderen. Of u nu eenmalig lekkere vleesspecialiteiten wilt inkopen voor een evenement, of op reguliere basis kwaliteitsvlees nodig heeft, u kunt altijd bij moormann terecht voor het beste vlees. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons. Wij denken graag met u mee, bijvoorbeeld door suggesties te doen voor vleesspecialiteiten op uw evenement of in uw restaurant. Daarnaast kan de doorgewinterde chef uiteraard zijn of haar keuzes maken uit ons assortiment, voor een eigen bewerking van echt kwaliteitsvlees. Hiervoor leveren wij ook onbewerkte soorten vlees die naar eigen inzicht kunnen worden verwerkt tot heerlijke gerechten. 

Grote partijen

Sinds enkele jaren beschikt moormann over genoeg ruimte om grote partijen op te slaan. Deze partijen worden na aankomst direct doorverkocht en zo snel mogelijk bij de klant geleverd. Bent u als inkoper geïnteresseerd in grote partijen kwaliteitsvlees? Bestel dan voortaan uw vlees en eend specialiteiten bij moormann. Wij kopen in in landen als Frankrijk en Argentinië en kunnen uw bestelde artikelen in ons bedrijf voor u verzamelen. U ontvangt dan al uw soorten vlees in één keer. Interesse? Neem contact op voor meer informatie, of vraag een offerte aan. Laat u verrassen door onze scherpe prijzen en hoge kwaliteit.